Zoek jij een online marketing coach?

Houvast, sturing en een ijzersterk plan met het online marketing coaching programma van Online Domineren

Privé online marketing coaching of medewerkers bijscholen?


Wat is inbegrepen? 

  • 2x per maand online coaching
  • Strategie op maat
  • Vast contactpersoon voor al jouw vraagstukken
"We merkten eigenlijk gelijk dat we na de eerste sessies volledig op één lijn lagen met beide heren. We hebben super veel nieuwe inzichten gekregen. We kunnen er met volle energie tegen aan en zien veel meer potentie om te groeien met ons bedrijf."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rens Verschuren - Kuotes Art

Vereisten

Match

Wij accepteren alleen bedrijven voor ons coaching programma als we het gevoel hebben dat we een goede match zijn.Beschikbaar marketing budget

Wij werken alleen met mensen/bedrijven samen die zich realiseren dat investeren noodzakelijk is.Open staan voor verandering

Soms brengt alleen verandering je vooruit. Wij werken alleen met mensen samen die bereid zijn te veranderen.Goede communicatie

Wij staan altijd voor je klaar en zorgen voor goede en heldere communicatie. We werken alleen met mensen samen die goed communiceren.


"Tijd om online te gaan domineren" - Kuotes Art

‘’Volledig op één lijn met beide heren.’’

We merkten eigenlijk gelijk dat we na de eerste sessies volledig op één lijn lagen met beide heren. We hebben super veel nieuwe inzichten gekregen. We kunnen er met volle energie tegen aan en zien veel meer potentie om te groeien met ons bedrijf.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rens Verschuren - Kuotes Art

‘’We hebben veel contact en ik ben echt super tevreden!’’

We hebben veel contact, jullie zijn altijd bereikbaar en voor alle vragen kan ik bij jullie terecht. Ik ben echt super tevreden!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wouter Reimert - Roadside Repair Shop

"Prachtige resultaat met een succesvol coachingstraject."
Bas en Jorrick weten waar ze over praten. Ze wisten het volledige team van SV in meerdere sessies en presentaties goed mee te nemen en te inspireren. Ze hebben ons coachenderwijs geholpen met het implementeren van een nieuwe marketing strategie. Hiermee hebben we prachtige resultaten geboekt. Ook na het traject waren ze goed bereikbaar en behulpzaam!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Robert van Lith - SV Collection

Wil jij gecoacht worden?

Kijk of je in aanmerking komt voor ons programma en vraag een vrijblijvend consult aan.
arrow_drop_up arrow_drop_down