arrow_drop_up arrow_drop_down

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Heb je een vraag aan ons, stel hem dan gerust door simpelweg even snel te bellen of het contactformulier hieronder in te vullen. We zullen dan z.s.m. bij je terug komen!

Neem contact op!

ContactgegevensVeel voorkomende vragen

Hoe lang zit ik vast aan jullie diensten?

Wij werken met een systeem dat zich maandelijks herhaald. Om deze reden werken we ook met een opzegtermijn van 1 maand. Wil je onze diensten stopzeggen, hou dan rekening met het feit dat onze diensten nog 1 maand door lopen.

Kan ik mijn pakket wijzigen?

Je kunt je gekozen pakket op ieder gewenst moment wijzigen. Het nieuwe pakket zal de volgende cyclus (maand) in gaan.

Ik heb niet het volledige pakket nodig. Is het mogelijk om wat te schuiven?

We staan altijd open om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Mocht het zo zijn dat je bijvoorbeeld al een copywriter of een content beheerder in huis hebt, kunnen we dit altijd overleggen en kijken hoe we tot een compromis kunnen komen.

Hoe zit het met de betaling?

We werken met een systeem dat elke maand onze service kosten automatisch afschrijft. De eerste keer betaal je letterijk via een betaalpagina (dit kan zijn via Ideal, creditcard of machtiging), waar je vervolgens betaald voor de eerste maand. Door dit te doen geef je toestemming aan ons om maandelijks de service kosten (zo lang we samen werken) automatisch af te schrijven. Dit scheelt veel tijd en werk dat je eigenlijk niet wilt doen omdat je niet iedere maand weer te maken hebt met een factuur die je handmatig moet betalen.