Facebook & Instagram advertenties uitbesteden?

Wij creëren winstgevende Facebook & Instagram advertenties voor e-commerce 

Strategie op maat

Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen en starten met het creëren van een (creatieve) ijzersterke strategie op maat.

Meer klanten

Wij weten jouw doelgroep te bereiken en activeren door onze winstgevende advertenties.

Vast contactpersoon

Contact met degene die aan de knoppen draait. Geen tussenpersoon of accountmanager.

Wij zijn jouw perfecte advertentie partner

Wij creëren, publiceren en beheren conversie-gerichte advertenties en campagnes. Precies daar waar jouw ideale klanten zich bevinden.


Met meer dan 6 jaar Facebook en Instagram advertentie ervaring weten onze specialisten precies wat het beste werkt voor jouw merk en doelgroep. Wij zijn resultaat gedreven en dat maakt ons jouw ideale partner voor social advertising.


Veel bedrijven lopen maandelijks duizenden euro's mis. Wij helpen onze klanten dagelijks met het verkopen van hun product en diensten via winstgevende Facebook & Instagram advertenties. Samen kijken of jij omzet laat liggen?

Bas Wispels van YU MAN RACE over de 3+ jarige samenwerking met Online Domineren

Bas Wispels van YU MAN RACE over de 3 jarige samenwerking met Online Domineren.

Hoe wij te werk gaan om jou te helpen groeien 🚀

Consult

We starten met een persoonlijk consult. Samen kijken we naar jouw marketing (huidige advertisement), socials en interne processen. Binnen het eerste consult zien we direct waar jouw kansen liggen.

Strategie creëren

Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen en starten met het creëren van een (creatieve) ijzersterke strategie op maat. Jouw persoonlijke battleplan, pragmatisch, concreet en compleet.

Beeldmateriaal

Wij coachen en adviseren je op het gebied van content. Content uit handen laten nemen? Dat doen wij ook.

Advertentieteksten

We schrijven krachtige en effectieve advertentieteksten, aangepast op jouw doelgroep en branding.

Splittesten

Wij testen alle elementen en mogelijkheden. Denk hierbij aan het A/B testen van plaatsingen, content en doelgroepen.

Dagelijkse optimalisatie

Iedere dag optimaliseren en verbeteren wij jouw advertenties.

Resultaten en rapportages

Bij Online Domineren heb je 24/7 real-time inzicht in je behaalde resultaten, zo weet je precies hoe je ervoor staat.

Persoonlijk contact

Dagelijks staat ons team van gedreven professionals voor je klaar. Naast de regelmatige meetings, zijn we er iedere dag om jouw brandende vragen te beantwoorden. 

Beheren en opschalen

Dagelijks beheren en schalen we jouw campagnes. Zo weten we altijd zeker dat we maximaal resultaat behalen.

"Sinds wij de samenwerking met Online Domineren zijn aangegaan, hebben wij een totale groei van 11% ondergaan! We hebben nauw contact en Bas en Jorrick helpen ons altijd met de volledige marketing strategie. Een top prestatie en een ticket voor een langdurige samenwerking!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bas Wispels - Yu Man Race (samenwerking vanaf 2018 tot heden).

Waarom samenwerken met Online Domineren?

Specialistische kennis

Op het gebied van storytelling, branding, online advertisement, content, social media marketing, campagne creatie (foto/video) en design.

Extern marketing team

Wij maken jouw bedrijf sterker. Je beschikt namelijk over een volledig extern, gepassioneerd en betrokken marketing team.

Groei gedreven

Online campagnes die jouw doelgroep écht activeren. Wij creëren merk beleving, brand awareness, extra conversie en maken jouw merk zichtbaar. 

Contact en service

Ook klaar met die grote onpersoonlijke marketing partners? Erger je je aan slechte communicatie en weet je niet exact waar je budget naar toe gaat en wat het je oplevert? Bij OD heb je 24/7 up-to-date real time inzicht in je inkomsten en uitgaves, staan we dagelijks voor je klaar en steken we de koppen maandelijks (of eens per twee weken) bij elkaar.

Strategie die aansluit bij jouw business - BATTLEPLAN!

Marketing is geen one trick pony, ieder merk is anders. Wij begrijpen dat jouw merk en boodschap uniek zijn en dat dit een speciale aanpak vereist. Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen en starten de samenwerking altijd met het creëren van een (creatieve) ijzersterke strategie op maat. Jouw persoonlijke battleplan, pragmatisch, concreet en compleet.

Facebook & Instagram advertenties uitbesteden?

Geen tijd of heb je niet de juiste mensen? Dat begrijpen we. Echter laat je maandelijks mogelijk duizenden euro's omzet liggen.

Kortom, je laat kansen liggen.

Direct de mogelijkheden en kansen bespreken voor jouw bedrijf? Plan een vrijblijvend consult in en we gaan direct voor jou aan de slag!

arrow_drop_up arrow_drop_down