Over ons

Online Domineren is er om jou te helpen met het bereiken van de juiste persoon, op het juiste moment met het juiste aanbod. Wij helpen jou met het structureel generen van meer leads, klanten en omzet door middel van doelgerichte Facebook en Instagram advertenties en duurzame marketingstrategieën. Hiernaast helpen we je met het optimaliseren van je online verkoopproces, het creëren van een onverslaanbare online zichtbaarheid en het groeien van jouw onlinepositie. Een winstgevende, duurzame marketingstrategie bedenken voor jouw bedrijf? It’s all part of the deal en dat past ook zo goed bij de filosofie van Online Domineren.

Geniet van meer vrijheid

Online Domineren staat namelijk voor volledige ontzorging. Vandaar dat je in onze huisstijl ook de man in de rode badjas ziet die geld aan het plukken is van ‘Berry, the money tree’. Dit moet jij/ onze klant voorstellen die geniet van meer vrijheid, klandizie, omzet en een geautomatiseerd verkoopproces. Allemaal gerund door het enthousiaste team van Online Domineren.

Meer over onze rijke geschiedenis

De geschiedenis achter Online Domineren is een zeer bijzondere geschiedenis. Het begon allemaal in de sportwereld. Als destijds fanatieke fitness liefhebbers leerden Bas en Jorrick elkaar kennen in 2014 in de sportschool. Een gedeelde passie en drive trok ons naar elkaar toe en vanaf toen startten we, vanuit de sportschool in 2014 ons eerste bedrijf ‘Wider Fitness’. Met onlineadvies en coaching over voeding, fitness en levensstijl hielpen we honderden personen fitter, sterker en gezonder te worden. We zijn echte action takers!

Community Building

Daarnaast verdiepten we ons in influencer-, content en Facebook marketing en deelden we motivatie en inspiratie van A tot Z in onze betrokken online community van destijds inmiddels al meer dan 20.000 personen (via Instagram, Facebook en Youtube). Er ontstond voor ons beide langzaam een carrière en flink wat naamsbekendheid. Bedrijven begonnen ons te sponsoren en voor we het wisten ontvingen we zelfs een deel van onze dagelijkse boodschappen gesponsord via de post. We hadden geen klanten, maar échte fans. Onze online voedingsschema’s en trainingsprogramma’s gingen als warme broodjes over de toonbank.

Achteraf gezien was dat niet verrassend. We waren namelijk in staat om alle voedingsschema’s en trainingsprogramma’s op maat samen te stellen op basis van verzamelde data. Door slimme automatische processen konden we met één druk op de knop een gepersonaliseerd voeding- en trainingsschema maken. Het enige wat resteerde was de onderlinge communicatie met onze enthousiaste leden en volgers en het binnenhalen van nieuwe klanten.

Kookboek

Dit bracht ons op het volgende idee, namelijk om een kookboek te gaan maken, dit zou onze funnel van een andere ingang starten en met dit boek zouden we landelijke naamsbekendheid bereiken. We zijn meer dan 2 maand full time bezig geweest met de productie hiervan en net 3 dagen voordat we de lancering gepland hadden zijn we met het bedrijf gestopt. Hoe kwam dit?

Geen voldoening

We haalden geen voldoening meer uit ons werk. We voelden dat er meer in ons zat. Namelijk het groeien van bedrijven. Die van onszelf of van onze klanten. Zo kunnen we strategisch werken aan slimme online marketingtechnieken om online te domineren. Niet op basis van een onderbuik gevoel, maar juist door de kracht van databedreven marketing volledig te benutten.

Ervaren Partner

Nu zijn we hier… Inmiddels helpen we duizenden mensen door heel Nederland met online domineren en het groeien van hun bedrijf. Heb jij het gevoel dat er meer uit jouw bedrijf te halen valt maar ontbreekt het aan de juiste kennis of voldoende tijd? Zoek je een gepassioneerde, ervaren partner in groei die voor jou het verschil kan maken? Druk dan nu op de onderstaande knop en bekijk vandaag nog onze gratis case study, waarin we jou laten zien hoe we bedrijven helpen met het opschalen van hun omzet tot wel
€10,000+ per maand.

Wil je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek?

© 2019 Onlinedomineren.com. All rights reserved | KVK: 72786043 | info@onlinedomineren.com