Meet the team, a creative bunch!

Onze gepassioneerde teamleden zijn onze grootste aanwinst! Ons vermogen om uitstekende resultaten te leveren begint bij ons team van experts. Stuk voor stuk specialisten maar samen kunnen we de Mount Everest tillen! Geen uitdaging te groot voor team doorzettingsvermogen. Een gezellige groep mannen waar je op kunt vertrouwen en bouwen. Wij ondersteunen jouw bedrijf volledig op het gebied van social media marketing en campagnes. Samen geven we jouw merk weer de zichtbaarheid die het verdient, wat het doel ook is.

Bas - Strategy, design and branding. FNDR.

Afgestudeerd designer met hoge expertise in branding en creative business strategy.

Een visionair die jouw bedrijf naar het volgende niveau durft te tillen. A creative mind bringing solutions to the table. β˜―οΈπŸ“ˆJorrick - Manager Advertisement. FNDR.

Jorrick weet precies waar jouw bedrijf het hoogste rendement te behalen valt. Zo verhoogt hij dagelijks jouw online conversie en zichtbaarheid.

Daarnaast heeft hij veel ervaring in online marketing strategie, webshops, social brand building en community building. πŸ’»πŸš€

Hidde - Papa, Google & YouTube Expert

Helpt jouw bedrijf groeien. Meer omzet en zichtbaarheid door Google en YouTube? Hidde regelt het.

Hidde staat voor transparant werken en persoonlijk contact. Precies wat we nodig zijn in deze rare tijden. πŸ’»


Lars - Pro (studio) fotograaf

Mastert portret, product en bedrijfsfotografie als de beste. Hoewel de onderwerpen voor de camera kunnen variëren, is het niet anders! Lars gaat altijd voor kwaliteit, samen met de klant werken we naar het beste eindresultaat. Het brein achter de #ODVLOGS πŸ“ΈπŸ€³πŸ»Robin - Creative & commercial filmmaker

Verteld jouw verhaal met zijn camera met een oog voor marketing en commercial content.

Bonus = ook nog eens steengoed met de drone! πŸŽ₯
Marc - Alles graphic, design & branding

Marc ademt merkidentiteit. Onze lange (2.07m) beauty & the brain op het gebied van grafisch ontwerp en design. De legende achter het prachtige OD logo. Met zijn creatieve enthousiasme en pro-actieve werkhouding weet hij ieder project weer om te toveren tot iets unieks dat de aandacht trekt. Over branding gesproken…. β˜€οΈ

Hoe gaan wij te werk?

1. Consult

We starten met een persoonlijk consult. Samen kijken we naar jouw marketing verleden, socials en huidige processen. Binnen het eerste consult zien we direct waar jouw kansen liggen. 2. Strategie #THEBATTLEPLAN

Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen en starten de samenwerking altijd met het creëren van een (creatieve) ijzersterke strategie op maat. Jouw persoonlijke battleplan, pragmatisch, concreet en compleet.


3. Uitvoering en optimalisatie

Na het creëren van de strategie gaan we over tot implementatie. Draaiboeken worden gemaakt, draaidagen uitgevoerd, advertenties worden gecreëerd. Testen en optimaliseren staat bij ons centraal.4. Rapportage en contact

Bij OD heb je 24/7 up-to-date real time inzicht in je inkomsten en uitgaves, staan we dagelijks voor je klaar en steken we de koppen maandelijks (of eens per twee weken) bij elkaar. Hier evalueren we de activiteiten en behaalde resultaten en sturen bij waar nodig. 


Waarom samenwerken met ons?

Specialistische kennis

Op het gebied van storytelling, branding, online advertisement, content, social media marketing, campagne creatie (foto/video) en design.

Extern marketing Team

Wij maken jouw bedrijf sterker. Je beschikt namelijk over een volledig extern, gepassioneerd en betrokken marketing team.

Groei gedreven

Online campagnes die jouw doelgroep écht activeren. Wij creëren merk beleving, brand awareness, extra conversie en maken jouw merk zichtbaar. 

Contact en service

Ook klaar met die grote onpersoonlijke marketing partners? Erger je je aan slechte communicatie en weet je niet exact waar je budget naar toe gaat en wat het je oplevert? Bij OD heb je 24/7 up-to-date real time inzicht in je inkomsten en uitgaves, staan we dagelijks voor je klaar en steken we de koppen maandelijks (of eens per twee weken) bij elkaar.

Strategie die aansluit bij jouw business - Battleplan!

Marketing is geen one trick pony, ieder merk is anders. Wij begrijpen dat jouw merk en boodschap uniek zijn en dat dit een speciale aanpak vereist. Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen en starten de samenwerking altijd met het creëren van een (creatieve) ijzersterke strategie op maat. Jouw persoonlijke battleplan, pragmatisch, concreet en compleet.

Mogen wij jou helpen groeien?

Vraag een vrijblijvend consult aan met één van onze marketing specialisten

arrow_drop_up arrow_drop_down